JobCraft

a JOB experience!

Welkom bij JobCraft!

Speel mee op server.jobcraft.be:25591

Ga mee op verkenning

JobCraft is een full-on survival server waar je kan kiezen om te komen wonen in het dorp, waar we gezamenlijk overleven, maar je kan er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan.

Geweldige community

JobCraft bestaat uit (oud-)leden van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Van nieuwe tot ervaren spelers, als je met JOB te maken hebt ben je welkom!

Server hosting

Een Minecraft-server kost geld, omdat het team van JobCraft niet alleen voor de kosten wilt opdraaien vragen wij een bijdrage van €1.50 euro per maand. Voor meer informatie zie hieronder.

Wij garanderen verslaving!

Een Minecraft-server is helaas niet gratis...

Daarom vragen wij een kleine bijdrage

visit buycraft

Om een goeie stabiele server te kunnen realiseren moet je helaas geld betalen, naarmate er meer spelers komen, hoe meer dit kost. Daarom hebben wij bij JobCraft besloten om een kleine maandelijkse bijdrage van €1,50 euro te vragen. Om mee te kunnen spelen op JobCraft zal je ons moeten emailen, vermeld hierin je Minecraft-naam, anders weten wij niet meer wie wel en niet speelt! Vermeld hierin ook je naam en mobiele telefoonnummer zodat je in de Whatsapp-groep kan worden toegevoegd.

Email ons!
4 spelers gemiddeld online
8 spelers zijn er tot nu toe lid
1 maand online
3 geweldige teamleden

Het team achter JobCraft

steve

QueenDia

Dia is moderator in de server, daarnaast is ze burgemeester en urban designer van het dorp.

NHendriks

NHendriks

Nicky is de System Operator, hij beheert de server, zowel voor als achter de schermen, en let hierbij ook op of de regels wel worden nageleefd.

enderman

AZNLiLPiNAY

Cyndi is moderator, ze zorgt er net als Dia voor dat de regels nageleefd worden, en of iedereen wel eerlijk speelt.

Lijkt het je leuk? Speel dan mee!

mc.jobcraft.be:25591 JobCraft